Betöltés...

Facebook

Facebook oldal hírei

Megjelent: 2019.03.10. - 10:55:30

Hunyadi Rend

Kérjünk ismét együtt áldást Hazánk sorsának jobbrafordulásáért! ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.03.10. - 10:31:16

Hunyadi Rend

Kedves Barátaim!

Az íj ára már 500 ezer Ft!
Igen már 500 000 Ft-on áll a legendás Széchenyi íj licitára!
Aki pusztán ennek az írásnak a megosztásával tud segíteni, már az is nagy boldogság részemre, az tegye meg azért, hogy ennek a licitálásnak lehetősége, híre elérjen ahhoz az emberhez, akinek még ennél az 500 000 Ft-nál is több pénze van ennek az íjnak megvásárlására azért, hogy beteg gyermekeken segítsen úgy ,hogy közben egy győztes, legyőzhetetlen íjamat kapja meg valójában!
Egy ritkaság ,egy ereklye, amiből csak egy van a világon!
Az íj Hajdúnánáson készült és Törökországban győzedelmeskedett!, Egy íj mindenek felett!Ez az íj volt segítségére a Farkasoknak, Mónusné Ruszin Annának, Prokaj Kiarának és Mónus Lászlónak 8 világbajnoki aranyérem megszerzésében is!
Megvásárolható 2019 március-15-ig,hogy segítsen beteg gyerekeket!
Egy győztes íjam most a Széchenyi Család segítségével a Budai Gyermekkórház Epilepszia- Neurológiai Szakambulancia beteg gyermekeiért harcol a versenyek világa után is !
https://pinteraukcioshaz.hu/szechenyi-ij

"A Gróf Széchenyi Család Alapítvány közreműködésével jótékonysági online aukciót indult, melynek keretében Mónus József íjász egykori legendás belövő íját, a Széchenyi névre keresztelt íjat bocsátjuk aukcióra.
Az aukción indított íj elárverezéséből befolyt összeget az alapítvány a Budai Gyermekkórház Epilepszia- Neurológiai Szakambulancia javára ajánlja fel, mellyel különféle vizsgálati eszközök beszerzését és a mindennapi betegellátás nélkülözhetetlen gyógyászati anyagainak megvásárlását támogatja.
A Széchenyi-íjat az alapítvány elnöke, Széchenyi Tímea és Mónus József adja át a Magyar Nemzeti Múzeumban március 20-kán, 10 órától rendezett ünnepély keretében a nyertes licitálónak.

Az íjat Mónus József saját kezűleg, a török hódoltság idején, a végvári harcok során használt íjak mintájára készítette. A fegyver karjai bambuszból és üveglemezből, míg a szarvak és a markolat kőrisből készültek. Az íjat Varga Tibor festőművész motívumai díszítik.

Mónus József többszörös világrekorder távlövő íjász a Széchenyi-íjjal 2017-ben Törökországban, Kahramanmarasban a több mint hétszáz versenyző részvételével rendezett versenyen minden kategóriában győzött.
Az íj a továbbiakban lövésre nem használható, ez az íj egy LEGENDA !.

SZÉCHENYI-ÍJ
Technika: bambusz, üveglemez, kőris festett díszítéssel "

Aki tud , segítsen!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!

http://monusjozsef.hu/

Barátsággal a Farkas!
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.03.10. - 10:30:48

Hunyadi Rend

13. Motoros Búcsú - Kerékpáros és Motoros Zarándoklat 2019. május 17.-18. www.szentkutvolgye.hu www.motamot.hu www.hunyadirend.com ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.03.05. - 22:07:58

Hunyadi Rend

Dodor
Legyen a tiéd a Tankcsapda - Scorpion sisak!

Egy egyedi fényezésú EXO 1400-as tulajdonosa lehet az, aki egy motorosbalesetben vétlenül, súlyosan megsérült lány, Foki Niki gyógyulását a legnagyobb összeggel támogatja.

A licit állását itt követheted:
Facebook.com/Tankcsapda
Facebook.com/Superzone
Facebook.com/Dodorshow
Motoros Érdekképviseleti Központ Facebook oldala

A licit induló ára: 100.000Ft
Ide küld a licitedet: niki@mugenrace.hu
A licit vége: 2019 április 15.

A licit győztese:
- megnyeri a Tankcsapda-Scorpion EXO 1400 sisakot
- 2fő együtt bulizhat a backstage-ben a Tankcsapda Budapest Park koncerten 2019 május 4-én!

Adománnyal is segíthetsz!
- A SUPERZONE motorosboltban dobd be a támogatásodat Niki dobozába
- fotózkodj le a sisakkal
- töltsd fel az insta/fb-dre, hogy te is segítettél
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.23. - 18:37:26

Hunyadi Rend

EZEN A NAPON... 1895. február 23-án, 124 éve született Csanády György költő, újságíró, rádiórendező, a Székely Himnusz szövegének írója.

1921-ben írta a Mihalik Kálmán által megzenésített későbbi Székely himnusz szövegét.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.23. - 15:50:19

Hunyadi Rend
Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.22. - 00:00:38

Hunyadi Rend

A honlapunk átalakítás alatt van, ezért elnézést kérünk a megjelenésért és az esetleges hibákért. Dolgozunk a megoldáson. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.10. - 08:24:59

Hunyadi Rend

3 életveszélyes helyzet, ha motoron ülsz. Ha autóban, lehet észre sem veszed! ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.05. - 18:42:32

Hunyadi Rend

Az első rész lejjebb.Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/oszinten Az ECHO TV Őszintén című műsorában nemcsak Böjte atyát és árváit ismerhettük meg, hanem a nevelőanyukákat ... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.02.05. - 18:41:45

Hunyadi Rend

Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/oszinten Több helyen eltöltött papi szolgálata után 1992-ben Dévára helyezték, Böjte Csaba atyát, ahol jelentős for... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.01.12. - 10:57:45

Hunyadi Rend

😥EZEN A NAPON... Emlékezzünk 1943. iszonyú telére, doni hőseinkre!

A JÉGHIDEG POKOL FOGSÁGÁBAN

1943. január. 12. Ezen a napon, ma 76 éve indított támadást a 2. Magyar Hadsereg, melynek létszáma 200 ezer fő. Az időjárás kegyetlen: -40 fokos hideg, így nemcsak a Vörös Hadsereg, hanem a tél is a magyar hősök ellen van. A fegyverek korszerűtlenek, a ruházat alig melegít valamit, a puskák befagytak, élelem és ivóvíz szinte semmi, csak azt lehet enni amit találnak. Nyers krumpli, csalán gyökere, lóhús, ez van. A bakancsok átáztak, de nincs megállás. Előre csak előre! Szovjet harckocsik hangjától és tüzelésétől hangos a Don. Robbannak a gránátok, aknák, puskaropogásoktól zeng az egész havas táj. A havat vér borítja. Nem orosz, hanem magyar. A magyar vére, ami évszázadokon át egyfolytában folyt a Hazáért, Európáért, Családért. Kíméletlen a harc, itt az a szabály, hogy nincs szabály. A túlélésért kell küzdeni. Ha valaki annyira megsérült, hogy nem lehet rajta segíteni, azt hátrahagyják, fájó szívvel. Mert ha szomorú is, inkább 1, mintsem 150-en... A katonaorvosok szintén nehéz helyzetben vannak: a sérülteket kezelni kell, és akinek nincs súlyos sérülése, azt máris visszaviszik a frontra. Sok sebesült utoljára szeretne feleségétől, családjától, gyermekeiktől elbúcsúzni. Sokaknak e pillanat nem fog eljönni, mert várja őket az örökkévalóság.

1943. január. 17. A 2. Magyar Hadsereg teljesen megsemmisül. Aki túlélte a harcot, egy másik ellenséggel kell szembenéznie: a téllel. Messze van a haza. Rengetegen odavesznek visszatéréskor, mert elviszi őket a hideg, az éhség, szomjúság, és a súlyos betegségek. Vannak olyanok kik szovjet hadifogolytáborokba kerülnek. Szenvedések sokaságát kell elviselniük, már ha el lehet. A szovjet katonák sok foglyot lelőnek, ki tudja miért: barbárságért, bosszúért, vagy csak azért hogy a betegség ne terjedjen annyira, hogy akiknek még van esélyük a túlélésre, azoknak ne kelljen meghalniuk. Voltak olyanok kik megszöktek és úgy tértek haza, Magyarországra. Aki hazatért, az vagy tovább harcolt de már itthon, vagy az összeszedett betegségben elhunyt. 125 ezren vesztek oda a jéghideg pokolban, és több tízezren kerültek fogságba és tűntek el, kiket ma sem találtak meg. Akik hazatértek és ma is élnek, tudják, ha eljön újra az a dátum, újra felelevenedik a múlt: maguk előtt látják halott bajtársaikat, a frontot, és a vérrel borított havas tájat. Mert soha sem felejtenek, hiszen magyarok, magyar hősök, kik sohase feledik el a szenvedést, a pokolt, a vörös rém kíméletlen csapását, az elképesztő hideget, a fegyverek zaját, sebesült bajtársaik haldokló hangjait.

Napjainkban sajnos sokan nem tudják mit is jelent ez a szó: Don-kanyar. Az un. "kereskedelmi" (szenny) televíziócsatornák és más, hasonló médiák nem számolnak be róla, de az internetes oldalakon ellenben találunk róla bőségesen anyagot. Persze, első sorban az olyan oldalakon ahol még él a nemzeti öntudat, ahol le merik az igazságot írni és azt nem félnek kimondani. Szerencsére sok zenekar is írt dalt e tragikus eseményről (Kárpátia, Vádló Bitófák stb), ez tán némi vigaszt jelent. Gyújtsunk egy gyertyát a hősi halált halt katonák emlékére, kik lehettek apáink, vagy nagyapáink, vagy valamely családtagunk, rokonunk. Mert legalább ennyit megérdemelnek!

Tisztelet a hősöknek!

Belányi Róbert
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.01.11. - 23:17:33

Hunyadi Rend

Csaba testvér: „Isten bízik bennünk, szeret köztünk lenni”youtube.com ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.01.04. - 00:02:50

Hunyadi Rend

Köszönjük, hogy ott lehettünk és ha csak egy hétvégére is, de együtt lehettünk. Igaz magyar embereket ismerhettünk meg és az a szeretet, amivel az egész falu fogadott minket, mindörökre megmarad szívünkben. Mert azóta mindannyian tudjuk: "A szeretet a kulcs minden szív felé."Az anyaországi Hunyadi Rend motoros segélytúrát szervezett a Zsoboki Bethesda Gyermekotthon javára.
A motorosok 2018. szeptember 15-én érkeztek hozzánk Zsobokra, 100 motoron mintegy 160 motoros gurult be a falunkba. Sokan közülük 600-800 km-et tettek meg azért, hogy gyermekeink szemébe örömet lopjanak, hogy megismerjék a faluközösséget és egyéni felajánlásaik révén támogatást nyújtsanak az otthon működéséhez.
Ez úton is köszönjük minden motorosnak, aki eljött hozzánk, értünk! Köszönjük a felejthetetlen élményt, amelyben az itt élő gyermekek részesülhettek, azt a türelmet és figyelmességet, amellyel őket motoroztatták! Köszönjük, hogy a hétvégéjüket velünk, köztünk töltötték, együtt ünnepeltek és énekeltek velünk! Ha rövid időre is, de életünk részévé váltak és ittlétükkel nyomot hagytak kicsikben és nagyokban egyaránt. Szívből köszönünk minden támogatást!! Isten áldása legyen életükön és további útjaikon! Ide, Zsobokra mindig visszavárjuk Önöket!
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.01.01. - 11:52:05

Hunyadi Rend

A 2019-es év első perceiben azt kívánom számodra, hogy az áldás az új évben, maga az Áldást osztó mennyei Atya, a mi teremtő Istenünk legyen, Ő töltse be végtelen jóságával a te életedet!

Újévi jókívánságom mellett fogadjátok az elmúlt év utolsó levelemben megfogalmazott meghívómat! Gyertek velem 2019-ben egy szent utazásra! Induljunk, Isten vár reánk, ne a boldog életet, hanem magát azt azt a végtelen jóságos isteni személyt keressük, aki maga a Boldogságot, az Életet!! Szeretettel, Csaba t.

----------------------------
Átnézve 2018 eseményeit, felemelve népem nagy fazekáról a fedelet, úgy látom, hogy mindenből van bőségesen! Ma nem pénzből, ruhából, házból, autóból, továbbtanulási lehetőségből vagy akár szabadságból van kevés, hanem élő hitből, mindent beragyogó reményből, életünket megújító szeretetből, igen, egyszóval - én úgy látom, - ma Istenből van kevés! 2019-re éppen ezért én a magam és a népem számára nem ajándékot, hanem az ajándékot osztó, az Ajándékozót kérem, nem bölcs tanítást keresek, hanem Mestert, magát a Tanítót szeretném megismerni, megismertetni veletek! Talán nem tévedek ha azt mondom, hogy nem gazdagságra vágyunk, hanem az egyetlen igaz Értéket, az Istent szeretnénk átölelni, mert nélküle semminek semmi értelme nincs!

A 2019-es esztendőben a Mennyei Atyát szeretném jobban megismerni, megismertetni veletek, ezért mondtam, hogy ez az év az Isten éve legyen! Magához az Istenhez szeretnék minden gyarlóságom ellenére közelebb kerülni, tudom, hogy nem vagyok méltó, hogy a hajlékomba jöjjön, de ennek ellenére azt is tudom, hogy Teremtőm maga kérte, hogy lángoló szeretettel imádjuk őt! Az első és legfontosabb parancsa a tíz közül: Uradat, Istenedet imádd! Azért vagyunk a földön, - a gyermekeinknek tanított Katekizmus szerint -, hogy Istent megismerjük, megszeressük, és őt imádva az ő szeretet közösségébe, a mennyországba jussunk!

Jézus arra bíztat, hogy legyünk tökéletesek, amint a Mennyei Atyánk is tökéletes! A napokban olvasgatva a Szentírást, Isten csodálatos szép vonásaira csodálkoztam rá! 2019 minden egyes hetében szeretnék egy - egy szép isteni vonást átelmélkedni azokkal, akik velem tartanak e csodálatos utazásban! E zarándok úton van hely bőségesen! Létrehoztunk egy hírlevelet: Uradat, Istenedet imádd névvel, és aki ide feliratkozik, annak el is küldjük hetente az elmélkedéseket! Gyertek tartsatok velünk, együtt közösen fedezzük fel Teremtő Istenünk szép vonásait, biztos vagyok benne, hogy ezen az úton ha elindulunk, szépen fel fognak ragyogni Mennyei Atyánk szép vonásai a mi arcunkon is! Madarat tolláról, embert barátjáról, gyertek mondjunk igent Isten hívására, imádjuk Teremtőnket s tárjuk szélesre szívünk ajtaját a kopogtató, zörgető Szentháromság előtt!

Szeretettel várunk, Csaba t.

Kép: Gyergyószentmiklosi házunk előtti élő Karácsonyfa és a gyermekek Betleheme hóesésben.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2019.01.01. - 11:51:44

Hunyadi Rend

BÚÉK, MAGYAROK!🇭🇺️🙂 ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.23. - 22:44:04

Hunyadi Rend

Csángóföldi Magyar Oktatásért
Áldott Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk minden adományozónknak és követőnknek.Ezzel a kis videóval szeretnénk meghitté tenni az ünnepeket.És egyben megköszönni bőséges adományaitokat.Bővebb beszámolóval később jelentkezünk.Isten Fizesse Meg Jóságotokat.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.23. - 14:48:54

Hunyadi Rend

A Hunyadi Rend Istentől áldott Boldog Magyar Karácsonyt kíván minden kedves támogatójának, szimpatizánsának, és ismerősének határokon innen és túl! ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.22. - 10:46:58

Hunyadi Rend

SIKERÜÜÜÜÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN!
KÖSZÖNJÜK!!!!!!!
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.21. - 15:18:23

Hunyadi Rend

Már csak pár nap... 😀

Picture World
wow so nice 🙂 <3 i want to follow them 🙂
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.15. - 10:50:02

Hunyadi Rend

Látszik, hogy közeledik a karácsony, hozzánk is angyalok potyogtak le ma a hóba. 😉 ( Ha alacsonyan szállnak, havazást jelent.) ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.13. - 10:24:04

Hunyadi Rend

Döntők döntője címmel zajlik a magyar közmédia népzenei műsora, a Fölszállott a páva, amelynek elődöntőjéből a nézők szavazatainak köszönhetően az óbecsei Fo... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.05. - 19:24:23

Hunyadi Rend

Ugye-ugye!? 🤣 ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.04. - 19:39:42

Hunyadi Rend

Jó hír, szombatra kedvező időt mondanak. Aki teheti, jöjjön el! 👍
http://www.motorrevu.hu/cikkek/54107-motorepitok_klubja__budapest
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.03. - 10:25:56

Hunyadi Rend

„Harmatozzatok, egek, onnan felülről, és ti, felhők, hullassátok az Igazat! Nyíljék meg a föld és teremje az Üdvözítőt, és sarjadjon vele szabadulás is.” (Izajás 45,8)

Az évezredes egyházi hagyományban Advent jelentette az egyházi év kezdetét. Adventben újra tervezhetjük életünket meghatározó kapcsolatainkat a Teremtőnkkel, a teremtményekkel! Ezáltal készülünk Karácsony ünnepére, Krisztussal való találkozásra!!
Szeretettel, Csaba t.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.02. - 11:11:46

Hunyadi Rend

Jeles Napok, Ünnepeink: ADVENT

Az advent ideje az Úr 2018. esztendejében: december 2-án, azaz, ma veszi kezdetét...

Advent, Advent van... mondogatjuk ezekben a napokban, hetekben. Sok család asztalán ott a koszorú, gyújtják a gyertyákat, egyiket a másik után, vasárnaponként, és lassan karácsonyi hangulat lopakodik a szívekbe. Érdemes kicsit megismerni ezt a bensőségesen szép, ünnepi időszakot!

Adventus- latin eredetű szó, jelentése eljövetel, megérkezés. Ez az advent szó száraz, lexikonális definíciója...

Maga az Advent, az ünnep eredete az V-VI. századra nyúlik vissza, Jézus születésének ünnepére (Karácsony) való felkészülés időszaka. Adventus Domini,- az Úr eljövetele. Tágabb értelemben a reményteli várakozás, a lelki készülődés ideje. Az Advent (annak első vasárnapja) egyben a keresztény Egyházi Év kezdete is.

Az advent 4 hétig tart, a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődik. Eredetileg 40 napig tartott (Jézus negyven napig böjtölt a pusztában), ám a Gergely pápa-féle naptárreform 4 hétre rövidítette. A keleti, ortodox keresztények ma is január 6-án ünneplik karácsonyt.

Régen a keresztények advent idején szigorú böjtöt tartottak, hajnalonként pedig szent misére jártak. Ezeket a hagyományosan napfelkelte előtt tartott miséket aranymisének nevezték. Az advent első napjától vízkeresztig terjedő időszakban tiltották a zajos népünnepélyeket, lakodalmakat.

ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJA

Időpontja évről évre változik, Szent András napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnapon ünnepeljük. Színe a lila: a templomi terítő lila, a szertartáson a pap lila miseruhát vagy stólát visel, illetve az adventi koszorún elsőnek meggyulladó gyertya színe is lila.

Az első vasárnap angyala kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, mert túlságosan el van foglalva mással. De azok, akik jól figyelnek, meghallják a hangját. Ma van az első napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdik azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.02. - 09:46:41

Hunyadi Rend

🙂www.facebook.com/mindenmotoros ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.12.01. - 10:26:15

Hunyadi Rend

😔EZEN A NAPON... 1918. december 1-én, immár kerek 100 esztendeje, hogy a magukat románnak tituláló erdélyi oláhok összeröffentek Gyulafehérvárott és kinyilvánították igényüket Erdély Romániához való csatolására.

„Az új román állam megalakításának alapelveiként a Nemzet­gyűlés kinyilvánítja a következőket:

1. A teljes nemzeti szabadság az összes együtt élő nép számára. Minden nép saját kebeléből való egyének által saját nyelvén fog élni a közoktatással, közigazgatással és igazságszolgáltatással. Minden nép a hozzátartozó egyének számarányában képviseleti jogot fog kapni a törvényhozásban és az ország kormányzásában.

2. Egyenlő jogosultságot és teljes felekezeti szabadságot az ország összes felekezetének.”

(Részlet a hazug, sunyi,- és soha be nem tartott 1918. december 1-i gyulafehérvári kiáltványból)

Aki részletesebben akar olvasni erről: https://goo.gl/8MA2XI
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.11.30. - 08:48:47

Hunyadi Rend

🙂

Customikes
Be kind to eachother,.... =D
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.11.26. - 09:48:43

Hunyadi Rend

Hajrá Fokos! 🙂

Fölszállott a páva
Az elődöntők ideje alatt, mindig megmutatjuk Nektek az adott hét 12 versenyzőjét, plusz kódjaikat:
Negyedik elődöntő ✧ Fokos Zenekar ✧ ✆Kód: ①⑧ ❗️SZAVAZNI CSAK A MŰSOR IDEJE ALATT TUDTOK MAJD❗️
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.11.22. - 07:17:23

Hunyadi Rend

Molnár V. József Rejtőzködő Világ - A Csíksomlyói Babba Mária - Trailer https://www.youtube.com/watch?v=sjyHK6f1d7s MAGYAR FELTÁMADÁS https://www.youtube.com... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.11.21. - 23:16:14

Hunyadi Rend

😪

Bencze Attila
Sebestyén Rita: "Román földön" igaz magyarnak lenni
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.11.07. - 08:06:01

Hunyadi Rend

November 30. Hajrá Fokos!Döntők Döntője címmel október végén újraindult a magyar közmédia népzenei műsora, a Fölszállott a páva. Idén az előző évadok legtehetségesebb résztvevőit hív... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.10.16. - 17:30:59

Hunyadi Rend

Példamutató jótékonyság.A motorozás hazai szerelmesei 1999-ben alapították meg a BMW Motoros Túraklub Magyarországot, melynek tagjai idei zárótúrájuk alkalmából október 12-én Dombóvárra érkeztek.

Egy nappal később a német gyártmányú motorokat imádók egy csoportja felkereste a Szivárvány Óvodát, ahol vezetőik 650.000 forint értékű ajándékot adtak át a város önkormányzatának tulajdonában lévő és üzemeltetésében működő gyermekintézménynek.
- Az adományozást 15 évvel ezelőtt éppen Dombóváron kezdtük el, akkor a helyi kórház gyermekosztályának vásároltunk egy televíziót - emelte ki Baka Tibor, a BMW Motoros Túraklub Magyarország elnökhelyettese. - Akkortól vált hagyománnyá azt, hogy minden esztendőben a márciustól októberig tartó túráink zárásakor ajándékot viszünk arra a településre, ahol azt tartjuk. Most udvari játékokkal leptük meg a helyi Szivárvány Óvodát.
A Dombóváron születtet és azóta is itt élő motoros szerint az általuk összeadott pénzből vásárolt idei adomány - öt rugós játék - jó helyre került, amit az ajándékozók tiszteletére énekes-mondókás műsort adó helyi csöppségek hálás szemeikkel jeleztek.
A márkahű csoportról tehát nemcsak az derült ki, hogy alkalmanként mintegy 90 fővel motorozik Európa útjain, hanem az is, hogy szívesen jótékonykodik.
Szabó Loránd a gyermekintézményt fenntartó települési önkormányzat nevében köszönetet mondott a nagylelkű felajánlásért. A polgármester részletesen bemutatta a BMW-klubtagoknak a várost és annak híres szülötteit.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.10.10. - 21:14:36

Hunyadi Rend

Azbej Tristan blogoldala
Különleges és áldott pillanatok: 400 erdélyi magyar zarándok testvérünkkel együtt énekeltük el a Székely Himnuszt a vatikáni Szent Péter téren, közvetlenül a pápai kihallgatás után.

Köszönet a felvételért: Juventutem Magyarország.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.10.10. - 15:56:40

Hunyadi Rend

Veszprémi tárgyalás röviden de a lényegi elemeket tartalmazva. Reggel negyed kilencre érkeztem az épülethez. Elsőnek egy BMW érkezik, világkerülő Pribil Sanyi, kezet fogunk. Elkezdtek aztán érkezni minden irányból, Pécs, Debrecen, Pest, stb... Próbálok mindenkit parkoltatni, beszélgetünk. Az épületet védő őrök segítőkészek voltak de egyértelműen előre elmondta a vezetőjük, hogy ki leszünk tiltva az épületből. Én mondom, hogy állampolgári jogunk a megjelenés a jelenlét. Mindegy, nekik ezt az utasítást adták. Ha ellenállunk a kékeket kell hívniuk, ez a szolgálati út. Közben egyre többen vagyunk. Tárgyalás előtti nap fehívtak a veszprémi rendőrségtől és egyeztettek velem, mit és hogyan szeretnénk, figyelmeztettek az új gyülekezési törvényre és a jogkövető magatartásra, amire én egyértelműen válaszoltam, hogy alapvető betartani ezeket. (Nem értem miért tart a magyar társadalom a motorosoktól??) Szerintem az épület legkisebb tárgyalóját kaptuk meg, mert ugye akadálymentesített az épület de a lift olyan kicsi, hogy, nem is láttam ilyet még. Nem fér bele Niki tólószéke, sem. Megérkeznek a baleset érintettjei mindeközben, mindenkivel váltok pár szót, bemegyünk a folyosóra, hol az épület elé, beszélgetek a motorosokkal. Elkezdődik a tárgyalás. Jelen van RTL, TV2, és egy újság. Senki más nem fér be, csak egyedül engem engedtek be a terembe az érintetteken kívül. Iratismertetéssel indult minden. Két órán keresztül folyt az ügy leírásának vázolása. Közben az érintett családok részéről, érthető módon az érzelmek kinyilvánítása és hangos véleményalkotás is volt, mert nem volt egy egyszerű eset ez az egész. 🙁 Tényleg csak pár példa. Miért van kettő helyszínrajz? ?? Ezek utólag kézzel, géppel, majd szakértő álltal miért vannak módosítva?? Miért nem tudja a rendőr a saját rajzát értelmezni, elmondani a bíró előtt annó?? Miért mondja az elkövető családja, hogy fel akarták venni a bajba jutott családokkal a kapcsolatot, amikor ez valójában nem történik meg.?? Sorolhatnám hosszan az őrületet... Tragikusnak élem meg az emberi hanyagságot, satnyaságot, morális nulla közeli állapotot közben. Csendben ülök, némán nehezedik mindenki vállára a teher, mert meghal egy Nő, másik kettő nyomorék. Foki Niki a szememben egy terminátor, mellé Istennő! A frissen szerzett combnyaktörésével, benyugtatózva (mert csontritkulása is lett) ül ott (Érted ezt??) leszíjazva a székében, néha epilepszia szerű rángásokkal és tiszta értelemmel a szemeiben. Nem túlzok.! Hozzá képest, amit Ő és Márta megéltek az elmúlt két és fél év alatt fájdalomban, nyugodtan mondhatom, hozzájuk képest senkik vagyunk. Pont velem szemben ül Richárd. Fiatalon, kimérten, felkészülten. Jobbra tőlem huga, menyasszonya, kb velem korú édesapja és feltételezem édesanyja. Gondoltam magamban jobb is, hogy a két fél között ülök, mert más az energiám mint nekik a két szembenálló félnek... Szünet következik. Azonnal megyek ki a motorosokhoz, összehívom őket, köröttem áll mindenki és tájékoztatom részletesen őket az elhangzottakról. Elmondom, hogy R. vállaja tettét, csak éppen mást csinál láthatólag. Ez az igazság. Kijön utánam az operatőr is, érzi, hogy jönnie kell, felvesz minket kinn, beszélgetünk vele is, kicsit próbálok "lazulni", enni, mert sokk a hallott tény az agyamnak... A szakértőkkel folytatódik minden. Egyikük az alvásszakértő, tudós ember, profi kommunikációval, másikuk az orvosi igazságügyi szakértő, aki az orvosi szakvéleményt készítette. Alvásszakértőnk elmondja, elmagyarázza, mi is R. betegsége. Kisebb fokú aluszékonyságot diagnosztizáltak nála, ami azt jelenti, hogy egyéb léguti elváltozásai miatt, este álmában felriad annyiszor, ami miatt nappal előfordulhat, előfordul, hogy néha elalszik. Az ügyvédek és a bíró, "szénné" kérdezik a szakértőt, aki profin válaszol minden kérdésre. Kiderül, hogy R-nek nincsen "narkolepsziája", ami azt jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra elalszik.! Szerintem ez egy igen fontos pont ebben az ügyben. Aztán jön az igazságügyi szakértő felé az igen sok kérdés. Kiderül, hogy szakértő Úr "elfelejtett" pár dolgot figyelembe venni vagy felhasználni a szakvéleményébe, amire az ügyvédek figyelmeztetik. Pont előttem ült, látom a kényelmetlen szituációt, nem lettem volna a helyében. A szakvéleménye és a bizalom felé, az igazságügyi szakértelmében csendesen szertefoszlik és megsemmisül... 🙁 A két szakértő egyértelműen kimondja, hogy NEM IGAZOLHATÓ EGYÉRTELMŰEN AZ, HOGY A BETEGSÉGE OKOZTA R. TETTÉT és az elalvásnak van egyértelmű jele az elalvást megelőző pár percben. Mindez tartott kb másfél órát. Én is megértettem a betegség lényegét és szerintem minden jelenlévő. A bírónő volt nekem legfurcsább a folyamatban. Nem értettem a helyenként agresszív, kvázi zaklatott állapotát. Mi zavarhatta?? A tv jelenléte? A figyelem? Netán más a háttérben? Igazából már mindegy is... Közben matekozom serényen. Adott egy autó, ami kb 60-nal halad, szembe jön öt motor 70-nel. R. egyértelmű vallomása szerint LÁTTA a 150 m-re érkező motorosokat. Kiszámolom ott a székben, hogy a 150 m alatt, még reagálni sincsen ideje, fékezni sem nagyon az autónak, annyira közel vannak egymáshoz. Nem hogy narkolepsziásan bealudni, ami betegsége ráadásul nincsen is neki. Értetlenül állok a fizika tényeivel a fejemben, no dehát én itt csak hallgatóság vagyok. Aztán megint szünet következett. Megyünk ki ismét a teremből. Próbálok férfiként viselkedni a tőlem jobbra ülő Hölgyeket kiengedem magam előtt. Szembe találkozom R. édesapjával. Állunk egymással szemben. Orrunk 20-30 cm-re egymástól. Nézünk egymás szemébe, közben eltelik 1-3-5-6 másodperc. Látom a tekintetében az elszántságot és nem értem mit akar velem.? Nem kérdez. Nekem nincs miért ne álljam a tekintetét. Elnézek jobbra inkább a szemkontaktból, mert látom, hogy provokálna csak. Mit gondolhatott velem? Ennyire "bárgyúnak" néznek, hogy ezt megmeri próbálni velem a bíró előtt?? (Aztán megértettem az "utolsó szó jogán" kisfia felolvasásában hallottak alatt, mit szeretett volna, de erről később.) Kimegyünk az épületből, irány a többiek. Mesélem mi van, mi történik, beszélek a provokációról is kicsit. Mindenki kijön levegőzni. Bőven kora délutánban vagyunk már. A megjelent motorosok ritka összefogásának erejét érzem, ott vannak, nem tágítanak.! Ez a lényege, annak ha valaha szeretnénk elérni többet.! Az összefogás! Következnek a vádbeszédek. Az ügyész kezdi, elmondja, hogy az igazságügyi szakértő, szakvéleménye, alaki és tartalmi hiányosságai miatt, nem beszámítható az ügybe. Elmondja, hogy R. vallomásai több perdöntő ponton ütik egymást. Elmondja R. közlekedési korábbi kihágásait rövid vezetési múltja alatt és sorolja büntetlen előéletét, stb. Három év letöltendőt kér szabadságvesztésre. A megítélhető büntetés felét, ami halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása miatt járna. A három család ügyvédje hosszan tartják a védőbeszédet, összeszedve a mai napon is elhangzottakat a tényeket felsorolva. Itt Niki rosszul lett, nem bírta tovább. 😞 Azon is csodálkoztam, hogy idáig, hogy bírta ki. Nekem sportolóként is igen megterhelő volt az egész és nekik egészségileg, lelkileg is ott a teher. Kivitték a folyosóra, mentő, irány az intenzív. Később át kellett vinni Győrbe őt... Következett R. védőjének beszédje. Ő különböző taktikákról beszélt, fel nem használt elemekről, az ügy során és a felelősségvállalásról és megbánásról, amit Richárd tanusított az ügyben. (Nekem a felelősségválalásról más véleményem van, mint amit itt tapasztaltam és a megbánás az némileg kívülről is másképp néz ki bármelyik szótárban az itt megélt tettekhez képest.) A teremben harapni lehett a feszültséget, nyomást. Következett Richárd az "utolsó szó jogán". Két oldalas előre megírt szöveget olvasott fel, amiből minden kiderült a jövőről, majdani alapítványról, a motoros érdekvédelemről, rólam, mint hangulatkeltőről. Elmondta, hogy Ők motoros család igazából, édesapja enduro bajnok és nem értik ezt a fajta "felhajtást", "hangulatkeltést", amit én elkövetek róluk, fényképpel, írással a Facebookon, stb... (mindezt az "utosó szó jogán") Itt értettem meg édesapja próbálkozását az ajtónál. Gondolta kiütöm?? Nekimegyek??? Ezáltal beteljesítem a vágyukat? Tényleg itt tartotok?? Ne már! Én nem a személyük miatt írtam erről az egészről.! Engem nem érdekel kik ők.! Teszem a dolgom és minden kiemelt motoros ügyet bemutatok, leírok, és megvédem a motorosok érdekeit, ahol tudom. Ezt vállalom ez a dolgom. Fura ez sokaknak, pláne, hogy nem pénzért csinálom. Épp ezért nem lehet megvenni kilóra, mint egyeseket, nem tudsz provokálni és párszor megfenyegettek már különböző érdekvédelemben vitt bírósági ügyek miatt. No de lépjünk... Szünet megint, ítélethirdetés következett. Bírónő a három év letöltendő helyett, egy év tíz hónapot ítélt meg az ügyben, négy évre felfüggesztve R-nek. A jogsi hét évre bevonva. Mindezt azzal támasztotta alá, ami ellen küzd a motoros társadalom.! Úgy hívják, HANYAG GONDATLANSÁG, NEGLIGENCIA. Richárd tette ez volt, hiszen felelősségteljes férfi emberként, három testvérével a hátsó ülésen nem volt hajlandó megállni kipihenni magát, hogy ne aludjon el. Negligált állapotában inkább majdnem a halálba vitte magát és a tetvéreit is. Mindezt tette három kívülálló ember és azok családja kárára. Közben annyira megbánta láthatóan tettét, hogy megbánása közben gúnyosan mosolyogni is tud az elhúnyt család arcába a bíróság folyosólyán, amit a családok szóvá is tettek többször kedves Richárd a bíróság előtt de téged ez ugye nem érdekel. Őszintén remélem, hogy egyszer rájönnek a negligens állapotukban emberek arra, hogy ez nem valamiféle EGÓ bajnokság, hanem a közlekedés veszélyes üzem, komoly kötelességgel. Nikinek úgy tűnik az elkezdődőtt csontritkulása és epilepsziája miatt nem lesz jobb az állapota, inkább sokkal rosszabb. Óriási fizetség ez, amit mindennapokban kapnak a motorosok a közlekedésben, mert nem veszik figyelembe a közlekedők a KRESZ alapvető szabályait és ebben a rendőrség még mindig segíti őket, mert a sebességmérésnél tartanak. Minden erőnkkel azért fogunk küzdeni, hogy az itt is megtapasztalt "felfüggesztett" ítéletekből egyre kevesebb lehessen, mert ennek semmilyen visszatartó ereje nincsen, pont ellenkezőleg hat a negligáns egyedekre. Részemről szeretnék nem túlélőshowt' játszani az úton. Szeretnék hazaérni biztonsággal és elkerülni a halált és a nyomort. Nem érdekel, hogy ki hanyag és gondatlan, nem kívánok az állatságukba belehalni. Ehhez kérem az összefogásotokat, és értsétek meg, sehogy máshogy nincs esélyünk ezen változtatni, csak a jelenlétünkkel és ha szükséges komolyabb eszközökkel. Ehhez viszont KI KELL KELNED A FOTELBÓL ÉS TENNI KELL, HA MÁR LÁTHATÓAN SEHOL MÁSHOL NEM VÉDENEK MEG! ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.10.08. - 15:31:17

Hunyadi Rend

AKIT ÉRDEKEL A MOTOROSOK ÉRDEKE AZ OSSZA TOVÁBB! Az elhÍresült gyulafirátóti motorosok gázolása ügyében október 9-én lesz az utolsó tárgyalás Veszprémben, reggel kilenc órától. Szeretnénk kérni minden motorost, akinek lehetősége van rá, hogy jelenjetek meg a tárgyaláson és jelenlétetekkel IS fejezzük ki a bajba jutott motorosok felé szolidarÍtásunkat és közös érdekünket, azt, hogy vegyenek már komolyan minket nem csak az utakon, hanem a bÍróságon meghozott döntéssel, döntésekkel is. Jelen pillanatban az a szituáció körvonalazódik látva az ügyet és körülményeit, hogy ismét egy méltatlanul minimális szintre "alkudozott" jogkövetkezménnyel szeretnék "kiszúrni" három család szemét "kártérÍtésként", ahol egy édesanya meghalt, a tolószékben látható Foki Nikit egy gép tart életben, Márta pedig ötven százalékban rokkant lett szintén. Kérlek gyere el és jelenlétünkkel, összefogásunkkal érjük el, hogy egyenlő elbÍrálásban részesülhessünk a jövőben is! ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.10.04. - 04:53:24

Hunyadi Rend

Na ki lesz a 600. kedvelőnk? 🙂 ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.25. - 12:44:01

Hunyadi Rend

youtube.com ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.23. - 07:35:31

Hunyadi Rend

Magyar vagyok, magyarul beszélek, magyarnak tartom magam. Romániában élő magyarok vagyunk. Magyarnak születtem, magyarok az őseim.A Petőfi Sándor Program alapvető célja, hogy a szórványterületeken fogyásban lévő magyarság identitását megerősítsük, segítsük a szórványban élő magyar közös... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.23. - 07:17:41

Hunyadi Rend

Az "Örökségünk - Zsobok, hol gyökeret eresztünk és szárnyakat növesztünk" című videoklip előadói a Zsoboki Gimnáziumi Iskola 5-8. osztályos tanulói. Az erdél... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.22. - 10:34:53

Hunyadi Rend

Egy hét múlva Kisgyőrben találkozunk, ki jön? 🙂 ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.15. - 12:00:00

Hunyadi Rend

Motoros segélytúra Zsobokra 2018. - A szeretet a kulcs minden szív felé
A segélytúrán a résztvevők által készített képek.
A fotókat küldték: Darabos Nándor, Lengyel Tamás, Németh Sándor, Zsoldi Mária
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.18. - 16:56:41

Hunyadi Rend

Motoros segélytúrát szerveztünk Szilágy megyébe, Zsobokra (RO), egy szín magyar református településre. Itt működik a Bethesda Gyermekotthon 1994 óta. Önfenntartók, nem részesülnek sem állami, sem egyházi támogatásban, minden költséget adományokból fedeznek. Köszönetünket fejezzük ki a résztvevőknek és mindazoknak, akik adományaikkal vagy munkájukkal segítették a Bethesda Gyermekotthon gyermekeit és a rendezvény sikerét. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.17. - 20:40:43

Hunyadi Rend

A zsoboki Bethesda Gyrmekotthon lakóinak megsegítésére szervezett túra képei. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.17. - 20:39:25

Hunyadi Rend

A zsoboki Bethesda Gyrmekotthon lakóinak megsegítésére szervezett túra képei. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.17. - 19:52:57

Hunyadi Rend

Köszönjük a munkádat és a videót Laci! Köszönjük, hogy együtt voltál velünk!

Motorozz a Gyermekekért
A Hunyadi Rend 14. Dévai segélytúrája olyan élmény volt, ami sokáig az ember szívében marad!
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.11. - 04:50:47

Hunyadi Rend

Sajnos a tegnap leadott végleges létszámhoz képest néhányan visszamondták a foglalást, ezért felszabadultak helyek a püspökladányi szálláson. Aki tehát szeretne már pénteken csatlakozni, jelezze és lesz szállása, vacsorája. Itt a bejegyzés alatt, hozzászólásban foglalhat szállást, vacsorát korlátozott létszámban. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.09.06. - 22:10:44

Hunyadi Rend

Híreksk Televíziós Hírportál
Gömöri régió. A Kerecsen Motoros Egyesület szervezésében idén 8. alkalommal szervezték meg a Kerecsenmotoros Segélytúrát, amelynek fő célja továbbra is a jótékonykodás, az önzetlen segítségnyújtás. Több, mint száz motor, közel kétszáz ember vett részt a kétnapos segélytúrán, akik a Tornaljához közeli Sajószentkirály – bánrévei határátkelő parkolójában találkoztak, ahonnan a túra kezdetét vette.
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.08.27. - 21:06:41

Hunyadi Rend

Püspökladányi szállás pontos címe: Zrínyi u. 2. Megközelítés a Rákóczi utcából a Bezerédi utcán át, majd jobbra kanyarodva kb. 200 méter. ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.07.22. - 08:47:06

Hunyadi Rend

Köszönjük a szervezőknek, a házigazdáknak és a résztvevőknek, hogy együtt lehettünk!Köszönjük Maszlag Albert-nek a fényképeket és a Hunyadi Rend tagjainak kárpátaljai túránkon a kezdetektől fogva tartó jelenlétét és támogatását! 👊 ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.07.10. - 17:48:36

Hunyadi Rend

Fotó: Horváth László , Szalai Andrea ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.07.05. - 07:53:39

Hunyadi Rend

Vasárnap, május 13-án igen áldott napunk volt: fiataljaink megerősítették hitüket, vallást tettek Krisztus és az Ő egyháza mellett.
2018-ban 10 fiatal - 4 fiú és 6 lány - tett sikeres konfirmációt a Zsoboki Református Egyházközség gyülekezete és Isten színe előtt.
Az ünnepi istentiszteleten a gazdag ifjú történetét hallhattuk. (Máté 19:16-22). Semmi nem lehet Istennél fontosabb számunkra. Hagyjuk evilági bálványainkat el és kövessük azt, aki drága véren váltott meg minket. A valódi szabadság Őnála kezdődik.
A kikérdezés és ünnepélyes fogadalomtételt követően a fiatalok megkapták életük első úrvacsoráját.
Áldja meg őket az Úr és őrizze meg őket!
"A reménységben örvendezzetek; az Úrnak szolgáljatok!" (Róma 12:12, 11)
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.07.04. - 15:41:50

Hunyadi Rend

1111 éve! Talán nem 100%-ig pontosak a benne elhangzó tények, de ennek ellenére ajánlott megnézni!Kövess a facebookon: http://www.facebook.com/frisstv Olvasd a blogomat: http://utcaemberek.blogspot.hu Iratkozz fel youtube csatornámra: https://www.youtube.... ... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Megjelent: 2018.06.27. - 09:08:36

Hunyadi Rend

Kedves barátainktól, a MotorkerékPálosoktól katuk ezt a meghívót. Mindenkit szeretettel várnak, aki segíteni tud vagy részt venne ebben a programban.

"Kedves motoros barátaink!

Közös szentmisére invitállak Benneteket lengyel keresztény motoros barátainkkal, akik átutazóban vannak Lengyelország és Medjugorje között hazánkban.

Az esemény a Szt. István bazilikában lesz e hét vasárnapján, július elsején, 15 órai kezdettel.

Úgy 350 motor és kb 500 fő vesz részt a zarándoklatukon és kifejezetten az ő kérésükre lett megszervezve a Szentmise budapesti Szt. István bazilikában.
Demonstrativ módon átvonulva a városon, majd a Szentmisével szeretnének hangot adni a kereszténység melletti kiállásukról.

Sajnos nem sikerült elintézni, hogy rendőrségi felvezetést és behajtási engedélyt kapjunk a a Szt. István térre és a bazilika előtt parkoljunk le.

A lengyel motorosok a szállásukról, a szentendrei, papszigeti kempingből fognak vasárnap reggel 9 órakor indulni a belvárosba.

Akik szívesen segítenének bejutni a lengyel motorosoknak a városba, 3/4 8 kor találkozunk velük az óbudai Flórián áruház parkolójában. Negyed kilenckor indulunk Szentendrére.

A lengyel motorosokkal előreláthatólag a megyeri hídon jövünk át a pesti oldalra és sz M3-Hősök tere-Andrássy út- Id. Antal József rakpart

A motorok leparkolása után, a Szentmise kezdetéig, haza is lehet ebédre térni.

Várva a segítőkész érdeklődőket,

MotorkerékPálosok"
... . Több .... Kevesebb ...

Megnézem a Facebookon

Ezen az oldalon jelennek meg a Hunyadi Rend Facebook oldalának legutóbbi bejegyzései, hogy ne maradj le semmilyen információról akkor sem, ha nincs Facebook profilod.


 

 

 

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás